Det här är en kurs för dig som vill utveckla samarbete med din hund, både i närarbete och på avstånd. Att kunna dirigera sin hund i vardagen såväl som i olika tävlingssporter är en stor fördel och med hjälp av olika övningar där vi utgår en hel del från plattformsträning, targetträning, skålträning m.m. ska vi hitta sätt som känns roliga och inspirerande för dig och din hund. Vi kommer också lägga på olika störningsmoment som hunden ska kunna välja bort för att få en större säkerhet i sina uppgifter. Hundarnas självförtroende ska vara gott och vi tittar på hur man kan göra för att hundarna inte ska bli osäkra om allt inte blir rätt hela tiden, vilket det sällan blir när man tränar hund.

Kursen passar dig som gått lite andra kurser med din hund tidigare och du ska vara van vid belöningsbaserad träning.

Din hund ska också kunna vistas bland andra hundar i en inomhusmiljö utan att den blir alltför stressad då vi kommer jobba en hel del samtidigt såväl som två och två eller en och en beroende på övning.

På filmen jobbar jag med Magic med dirigering framåt, låta bli störningar i form av gosedjur, omdirigering och så blir det inte riktigt som jag tänkt men vi har kul ändå.

https://www.youtube.com/watch?v=mwcIb7U_hiE

 

I hallen har vi inomhusskor på oss. Se mer info här om träningshallen som också går att hyra : https://dogedu.se/traningshall-bankeryd

Antal deltagare med hund: Endast 6 stycken! Kursen är full, anmäl dig gärna som reserv.

Kursdatum: Onsdagar: 26 feb, 4, 11, 18, 25 mars, 1 april 2020

Tid: 19.00-21.00

Kurspris: 2150 kr inkl hallhyra

Kursplats: Fabriksvägen 4 i Bankeryd (Dogedus hundhall)

 

Anmälan:

Anmälan görs genom att du mejlar Ditte ditt och hundens namn, hundens ålder och ras, ditt telefonnummer samt vilken kurs du vill gå.
Genom din anmälan har du automatiskt godkänt anmälningsvillkoren.
Läs anmälningsvillkoren här.