Att lära våra hundar nya saker stärker vår relation. Vi lär känna våra hundar bättre och samtidigt så har vi kul ihop. Jag är noga med att inlärningen sker på ett trevligt sätt och att hundarna är bekväma och får självförtroende när vi tränar dom.

Den här kursen är tänkt som inspiration där vi går igenom ett antal olika trix och konster, nosövningar, plattformsträning m.m. Samtidigt så får du och din hund träning på att jobba tillsammans i en grupp.

Kursen passar dig som gått minst en valpkurs och någon mer kurs och din hund ska vara van vid belöningsbaserad träning och klara att vistas i inomhusmiljö utan att bli alltför uppstressad av att andra hundar är nära.

 

Kursen går inomhus i uppvärmd träningshall.

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd

Datum & Tid: 10 jan kl 12.00-13.45, sex tillfällen (ej 14 feb)

Kurspris:2300 kr (inkl hallhyra)

Max: 7 deltagare med hund

Anmälan görs genom att du mejlar Ditte ditt och hundens namn, hundens ålder och ras, ditt telefonnummer samt vilken kurs du vill gå.
Genom din anmälan har du automatiskt godkänt anmälningsvillkoren.
Läs anmälningsvillkoren här.

ditteshundkurser@gmail.com