För många hundägare så blir unghundstiden en ganska jobbig tid då det händer mycket i hundens utveckling till att bli en vuxen individ. Kanske är det inte lika lätt att träna vardagslydnaden när hunden blir mer utåtriktad och det som man tyckte den var bra på tidigare kan kännas som bortblåst.

Kanske känner du att du börjar bli en riktig tjatmoster och att det tyvärr inte alls hjälper utan din hund verkar ha blivit döv.

Under den här tiden kan det vara bra att få komma på kurs och ta upp eventuella problem och lära sig hur man kan förebygga så man kanske slipper andra.  Hunden bör vara mellan ca 6 – 20 månader. Tips, råd och träning för att förbättra samarbete, följsamhet och kontakt, lek och inkallning ingår bl.a. Pga Coronatider kommer en del av teorin ske via en fbgrupp där du också kan ställa frågor och se filmmaterial.

Vi jobbar med belöningsbaserad träning för bästa resultat.

Kursen går både ute och inomhus i  träningshall. Max 7 deltagare med hund

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd

Kursdatum: start 26 april kl 19.00-20.45

Kurspris: 2300kr inkl hallhyra

Kursen går varje vecka, sex tillfällen.

Anmälan:

Anmälan görs genom att du mejlar Ditte ditt och hundens namn, hundens ålder och ras, ditt telefonnummer samt vilken kurs du vill gå.
Genom din anmälan har du automatiskt godkänt anmälningsvillkoren.
Läs anmälningsvillkoren här.

ditteshundkurser@gmail.com