Anmälningsvillkor

Innan du gör en anmälan till en av Dittes kurser var vänlig och läs igenom anmälningsvillkoren här nedan.

Anmälan: Du anmäler dig till en kurs genom att skicka ett mail till Ditte: ditteshundkurser@gmail.com

Maila vilken kurs du vill gå, namn, mobilnummer och mejladress. Din hunds namn, ras, ålder och eventuella tidigare kurser och erfarenheter.

Betalning: Du kommer få ett välkomstbrev där det står info om betalningen med mera och det skickas ut när kursen är i det närmaste full eller ca 1-2 månader innan kursstart. Betalningen görs till bg 5914-3198. Glöm inte att skriva namn och vilken kurs det gäller. För helgkurser betalar du in en anmälningsavgift på 500kr om inte annat anges och när betalningen kommit in (inom en vecka från din anmälan) så har du en säker plats.

Återbud: Du kan lämna återbud fram till en månad innan kursstart. Vid senare återbud går det bra att du själv hittar en reserv till din plats. Avgiften återbetalas inte. Skulle du däremot ha blivit sjuk eller din hund blir sjuk så återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Anmälningsavgiften för helgkurser återbetalas inte.

Inställd kurs: Om Ditte skulle behöva ställa in en kurs så får du hela avgiften återbetald till dig. Ingen administrationsavgift dras då.

Löptikar: Du är välkommen med din löptik på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Hör av dig till Ditte om du har några frågor. Höglöpande tikar lämnas hemma men du är välkommen att delta utan hund, vilket kan vara nog så lärorikt ibland.

Skvättskydd för hanar: Om du har en hane som gärna skvätter när det luktar av andra hundar, ofta gäller ju detta till exempel unghundar, så kan du köpa ett hanhundsskvättskydd i välsorterade hundaffärer. Ha det på hela tiden du är inomhus.

För övrig information om träning i inomhushallen – läs mer här om trivselreglerna.