Om du inte kan komma till Ditte kan Ditte komma till dig! Här är några exempel på kurser som träningsgruppen, brukshundsklubben eller föreningar kan boka:

  • TÄVLINGSLYDNAD PÅ DIN NIVÅ: Alltifrån grundträning inför klass 1 till träning för dig som siktar upp i klasserna el redan är uppe i elit. Vi tränar ett ekipage i taget. Högst sex ekipage med hund. Observatörer utan hund är också välkomna.
  • TRÄNA FÖR TÄVLING:  En kurs för dig som börjat tävla lite eller redan kommit en bit upp i klasserna. Vi jobbar med förarens och hundens glädje och fokus, hur du får träning att bli så lik tävling som möjligt, rutiner på planen, uthållighet, länkning av moment/delar med mera. Vi blandar teori med praktiska övningar. Högst sex ekipage med hund. Observatörer utan hund är också välkomna.
  • GRUNDA MED GLÄDJE:  En kurs där både valpar, unghundar och vuxna icke tävlingslydnadstränade hundar kan delta. Eller du kanske har en hund som du börjat träna/tävla lite med men känner att ni saknar en bra grund för att komma vidare. Vi tittar på samspelet mellan hund och förare, leken, attityden, hitta rätt känsla i träningen, tävlingslydnad på promenaden osv. Vi blandar teori med praktiska övningar där ekipagen kan jobba två och två, alla på en gång eller en i taget beroende på vad gruppen vill. Högst sex ekipage med hund. Observatörer utan hund är också välkomna.
  • TEMAKURSER: Vi koncentrerar oss på momentinlärning/träning av ett eller två, tre moment, till exempel Fritt följ och Apportering.
  • CLINICS: Ditte håller clinics i Fritt följ eller på temat “Grunda med glädje“. På en clinic jobbar Ditte med några utvalda ekipage eller med egna hundar, inför en större publik, som hon hjälper att komma vidare. Publiken är med och ställer frågor kring träningen.

Samtliga kurser ovan går givetvis att boka på Dittes hemmaplan också.

Har du frågor kring bokning av Ditte – tveka inte att höra av dig!