Om ni är några stycken så kan ni boka Ditte för en helg eller en till två vardagar här i Motala för en egen kurs. Boende finns på området.

Träningsgrupper kan komma till exempel på en fredag kväll, träna några timmar själva i hallen om så önskas och sen ha kurs i två dagar med Ditte. Då får ni både två kvällar ihop där man kan sitta i allrummet och prata, kanske dricka lite vin och ha det trevligt och sen blir det mycket träning där vi lägger upp programmet efter önskemål.

En del grupper väljer att träna en i taget en stund för att sen utvärdera och prata om varje ekipage innan det är nästas tur. Är ni upp till fyra stycken så finns det gott om tid till detta. Andra grupper väljer att inte prata så mycket mellan varje träning utan vi diskuterar vid en fikastund istället och kör på praktiskt där alla får samma tid att träna. Det finns också möjlighet att filma varje ekipage och sen utvärdera ihop. Ofta brukar det bli lite teori varje dag också på det som kommer upp eller som man vill fokusera på.

Det finns också möjlighet att lägga upp träningen på andra sätt efter önskemål. Det är att rekommendera att ni inte är fler än sex deltagare med hund.

Pris för en tvådagarskurs: 8 000kr plus moms.
Hallhyran under kurstid ingår i priset. Vid fint väder kan vi också vara på träningsplanen utanför vandrarhemmet.

Kontakta Ditte för mer information!