Nyheter

Nyheter sommar höst 2020

Jag har i vinter och nu i början på våren haft flera kurser på Dogedu i inomhushallen och det har varit jätteroligt. Alltifrån valpkurser, Unghundskurs, Aktivering till nytta och nöje, trixkurs, tävlingslydnadskurser och dogparkourkurs.I sommar blir det några tävlingslydnadsläger som jag ser fram emot att hålla. Det blev ju tyvärr nödvändigt att ställa in flera läger under våren men nu kör vi på med små grupper och träning utomhus.

I höst fortsätter jag med Dogparkour och det är roligt att två nybörjarkurser redan är fulla innan jag ens hunnit lägga ut dom.Det är fantastiskt rolig träning för att höja hundars självförtroende och få ägare och hundar att ha riktigt kul ihop. En fortsättningskurs för dom som gått den första kursen kommer också komma senare i höst.

En tävlingslydnadskurs kommer gå varannan vecka med träning inför att tävla Startklassen. Den är i nuläget full men det kan ju vara idé att sätta upp sig på reservplats.

Jag kommer också ha en FOKUS PÅ FOKUSkurs på sex tillfällen varannan vecka.

Kursen går som ONLINEKURS också och jag är nu inne på den tredje onlinekursen vilket verkligen är jätteroligt.

Mycket jobb har det varit med att filma och lägga in textmaterial men det är jättenyttigt att få tänka till själv hur jag egentligen får fram utveckling till en lyhörd hund där vi tillsammans blir bättre och bättre på att hålla FOKUS på det vi ska göra. Älskar temat!

På JBK har jag haft lite olika valpkurser och unghundskurser och dessutom en specialkurs/utveckling för unghunden, Sikta på startklass, trixkurs och KULKurs. Dom kurser som kommer på JBK i höst som jag ska ha startar i augusti och några är redan fullbokade men det går alltid att sätta upp sig som reserv. För att se dessa kurser gå in på Studiefrämjandet och sök på JBK. Pga Coronaviruset så hålls alla kurser utomhus i augusti och september också på klubben och flera grupper är det lite färre deltagare på än vanligtvis.

 

Privatträningar för enskilda och grupper går att boka och då sker träningen främst på Mullsjö bhk som jag har möjlighet att boka.   Höst/Vintertid går det att boka mig tillsammans med Kinnaredshallen som ligger 2,5 mil ifrån Bottnaryd mot Ulricehamn eller Fredstorpshallen som ligger utanför Jönköping. Det finns också en ny jättefin inomhushall HulukvarnArena. Det går också att jag bokar Jönköpings bhk om det är ledigt och där kan man också bo för en billig peng om man är ett mindre träningsgäng. Fina gräsytor och stor teorilokal där man vid dåligt väder kan göra lite övningar inomhus också.